Willeke Alberti

Jubileumtour
Tickets kopen

Willeke Alberti hervat na de zomer haar eerder uitgestelde theatertournee langs een exclusief aantal Nederlandse theaters.

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. ‘Ik kan niet wachten om weer in het theater te staan en samen te zingen, te lachen en een traantje te laten en gewoon samen zijn’, aldus Alberti.

De theatertournee van Willeke Alberti is slechts 14 keer te zien in theaters door het hele land en zal haar laatste officiële solo theatertournee zijn.

Geen afstand tussen u en andere bezoekers

Op dit moment gaan we ervan uit dat we deze productie zonder beperkende maatregelen kunnen aanbieden. U kunt dus, als vanouds, bij het theater van uw keuze uw eigen stoel kiezen en hoeft hierbij geen 1,5 meter afstand te houden tot overige huishoudens.

Mochten er als gevolg van de COVID-19 maatregelen tegen die tijd toch beperkingen zijn, zal het theater hierover tijdig informeren.