Rutger Vink komt met Furtjuh Live 2

14 november 2019

Na een succesvolle tour met 18 shows en meer dan 10.000 bezoekers is er na twee jaar eindelijk het langverwachte vervolg. En deze keer groter dan ooit! Verwacht een wervelende show met bekende elementen uit de video’s van Furtjuh. Met natuurlijk zijn leukste liedjes, de grappigste sketches en de spannendste uitdagingen. Ook zijn vriend Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas), zijn beste vriendin Denise (IamTheKnees) en beste vriend ( #WaarIsRichard) staan op het podium tijdens de grootste Furtjuh Liveshows ooit.

Bestel snel je tickets voor Furtjuh Live 2 in de voorjaarsvakantie!
Zondag 16 februari try-out Lievekamp Oss
Dinsdag 25 februari Beatrix theater
Donderdag 27 februari Chassé Breda

Over Rutger Vink

Rutger Vink is met zijn YouTube kanaal Furtjuh één van ‘s Nederlands succesvolste YouTubers. In 2012 begon hij met het maken van video’s en vlogs, welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Inmiddels heeft Rutger ruim 650.000 abonnees en zijn de video’s meer dan 150 miljoen keer bekeken. Rutger heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder de VEED Award voor Beste Mannelijke YouTuber en Beste Comedy.

In 2017 was Rutger de eerste Nederlandse YouTuber met een eigen theatershow. In 2018 volgde er een tour door heel Nederland waar meer dan 10.000 bezoekers op afkwamen. Ook is Rutger te zien en te horen in diverse films. Zo speelde hij in de film Elvy’s Wereld en sprak hij stemmen in voor de films Finding Dory, Ferdinand en Playmobil: The Movie. Daarnaast is Rutger een graag geziene gast bij diverse TV-programma’s. Zo deed hij in 2016 mee met It Takes 2 en in 2019 bij Dancing With The Stars.

Terug naar het nieuws overzicht